Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Bedrijfsfeest Deventer

De sfeer aan boord van de Nirvana en de Organza is belangrijk voor het welslagen van uw bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst. Live muziek kan daarvoor zorgen, het gezelschap waarin u verkeert en natuurlijk de gerechten die onze keuken verlaten. Wij serveren gerechten uit de nationale en internationale keuken, helemaal naar wens, variërend van een koud buffet tot een compleet verzorgd meergangendiner.

 

Van afdelingsuitje tot compleet bedrijfsfeest in Deventer

Onze rivierschepen zijn geschikt voor bijeenkomsten tot maar liefst 90 (de Organza) en 250 (de Nirvana) personen en mede daardoor bij uitstek geschikt voor een bedrijfsfeest in Deventer, voor zowel grote als kleinere bedrijven. Een ontspannen vaartocht met uw personeelsvereniging of gehele bedrijf over de Nederlandse rivieren kunt u naar wens combineren met een sportief of cultureel uitstapje in een van de vele aanlegplaatsen. Aan boord (en bij mooi weer natuurlijk op het dek) heeft u alle mogelijkheden om activiteiten te houden. Ideaal voor uw jaarlijkse afdelingsuitje, of het vieren van een jubileum. Even geen idee voor een ontspannen en verrassende feestdag? Wij helpen u graag bij het samenstellen zodat ook uw afdelingsuitje of bedrijfsfeest een afwisselend en vooral onvergetelijk evenement wordt.

 

Zowel de Nirvana als de Organza zijn zeer geschikt om ontspanning te combineren met een zakelijke activiteit als een presentatie, demonstratie of lezing. Laat ons tevoren weten hoe uw ideale vaartocht er uitziet en wij zorgen dat alle faciliteiten aan boord zijn om u, uw medewerkers of uw relaties een perfecte vaardag te bezorgen!

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Graag wil ik u namens het bestuur van de VGPP van de Provincie Gelderland en de gepensioneerden hartelijk danken voor de mooie dagtrip. Een ieder heeft genoten van de uitleg over het gebied van de kapitein tijdens de rondvaart. Al met al een prachtige goed verzorgde boottocht!”