Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Feestlocatie Arnhem

Op zoek naar een fantastische feestlocatie in Arnhem? Kies dan eens voor een varend schip als bijzondere feestlocatie! Uw feest, verjaardag, huwelijk, jubileum of reünie wordt op een van onze feestschepen, de Organza of Nirvana een onvergetelijke gebeurtenis, ongeacht de weersomstandigheden. Of u nu met een gezelschap bent van 30 of van 350 personen, voor spetterend feest op het water hebben wij alle ruimte. Op een schip als feestlocatie kunnen uw gasten zowel binnen als buiten genieten van alle comfort, uw feestelijke programma en natuurlijk van de rivier en alle fraaie stadsgezichten langs de vaarroute. Een feestzaal huren op een vaste locatie? Waarom zou u als het veel afwisselender en mooier kan?

 

De mooiste feestlocatie van Arnhem, Zutphen, Deventer, Zwolle en Kampen

 

Stap met uw gezelschap aan boord van onze partyboot in Arnhem, Zutphen, Deventer, Zwolle, Kampen, of één van onze andere ligplaatsen en wij zorgen er vervolgens voor dat het u aan boord aan niets ontbreekt. Iedere party is uiteraard maatwerk, dus we horen graag hoe uw ideale feestdag (of feestavond) er uitziet. Een bijzondere lunch, een diner-dansant of een vaartocht onderbroken door een (sportief) uitstapje in een van de sfeervolle steden langs de vaarroute? Wij maken van iedere vaardag een unieke feestdag, úw feestdag.

 

Ook voor zakelijke feesten kunt u bij ons terecht

 

Wilt u graag met uw collega’s op pad, voor een jubileum, personeelsavond of een uitstapje met de personeelsvereniging? Kijk dan vooral ook bij onze zakelijke uitjes.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Graag wil ik u namens het bestuur van de VGPP van de Provincie Gelderland en de gepensioneerden hartelijk danken voor de mooie dagtrip. Een ieder heeft genoten van de uitleg over het gebied van de kapitein tijdens de rondvaart. Al met al een prachtige goed verzorgde boottocht!”