Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Partyboot Zwolle

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een uniek feest zoals een bedrijfsfeest, trouwfeest, jubileum of receptie. Onze partyboot is de feestlocatie waar u een onvergetelijke dag en avond kunt beleven.

 

Netwerkborrel of borrel organiseren? Neem contact met ons op. Wat is nu leuker dan op een boot uw contacten te optimaliseren en nieuwe mensen te leren kennen.

 

Wilt u een heerlijke boottocht in Zwolle? Of een mooie rondvaart? Met een gezelschap of met onbekenden? Alles is mogelijk via Rederij Celjo. Bekijk onze verschillende rondvaarten.

 

Aan boord van onze partyboot in Zwolle: een kleine rondleiding

De beide partyboten “Organza” en “Nirvana” vormen ideale locaties voor een varend feest. De riante salons, gesitueerd op het hoofddek, zijn comfortabel ingericht en bieden een prachtig uitzicht. Op de bovengelegen zonnedekken is het goed toeven: het panoramisch uitzicht is fenomenaal. Natuurlijk zijn de faciliteiten en culinaire verzorging aan boord van optimale kwaliteit. Met een walking dinner verrassen wij uw gasten met onze culinaire uitspattingen. De verwarming en airconditioning garanderen een aangenaam verblijf onder alle weersomstandigheden.

 

De toegang tot de schepen is rolstoelvriendelijk en de sanitaire voorzieningen zijn zeer compleet. Zo is er een gehandicaptentoilet en een babykleedruimte aanwezig. Beide schepen bieden uw gasten alle gewenste comfort, inclusief dansvloer met buffetlift. Indien gewenst regelt Rederij Celjo werkelijk alles voor u, inclusief de (live)muziek van uw keuze en/of optredens van gewenste artiesten. Zodat u onbezorgd kunt genieten!

Een huwelijksfeest om van te dromen

Geen betere start van een huwelijksfeest dan samen met familie en vrienden afvaren in de huwelijksboot. Meteen de juiste sfeer; samen op weg naar een verre horizon. De vaarroute bepaalt uzelf en u kunt in overleg iedere geschikte afmeerplaats kiezen als vertrekpunt dan wel aankomsthaven.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Wij hebben het ongelofelijk naar onze zin gehad! Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen van mijn collega’s. De bediening was perfect en het eten was heerlijk!”