Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

vaartocht Rederij Celjo

Lunch op de Organza ~ Nirvana

Een geheel verzorgde tocht met een lunch aan boord van de ”Organza” of de “Nirvana”. 

 

11.30 uur

Aankomst van de gasten aan boord waar zij welkom worden geheten door de bemanning, aansluitend hierop krijgen de gasten twee drankjes aangeboden, zoals; frisdranken, bier, vruchtensappen, sherry, jenever, rode/witte port, Martini en onze rode en witte huiswijn.

 

12.00 uur

Aanvang Gelderse koffietafel nr.3, bestaande uit:

  • Kop soep, wordt aan tafel geserveerd
  • Gesorteerde luxe broodjes, puddingbroodjes, wit en bruinbrood, roggebrood, krentenwegge, diverse soorten vleeswaren, diverse soorten kaas, jam, kroket, roomboter, huzarensalade, Zweedse salade en fruit
  • Koffie/thee/melk naar wens

 

14.00 uur

Terugkomst en einde vaartocht.

Het totale programma -zoals hierboven omschreven- en de vaartocht met de ”Organza” vanuit Deventer/Zwolle kunnen wij voor een vast bedrag aanbieden. Uitgaande van 40 personen betekent dat een totaalbedrag van € 2.264,50.

Voor extra gasten brengen wij per persoon € 29,05 in rekening.

 

Het totale programma -zoals hierboven omschreven- en de vaartocht met de ”Nirvana” vanuit Deventer/Zwolle kunnen wij voor een vast bedrag aanbieden. Uitgaande van 60 personen betekent dat een totaalbedrag van € 3.205,50.

Voor extra gasten brengen wij per persoon € 29,05 in rekening.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

 

“We hebben het allemaal ontzettend naar ons zin gehad. De bediening en service was fantastisch en wij zullen uw rederij dan ook bij iedereen aanbevelen.”

Cor en Ineke van der Laan