Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Locatie reünie Deventer

Op zoek naar een fantastische locatie voor een reünie in Deventer? Kies dan eens voor een varend schip als bijzondere feestzaal! Uw feest, verjaardag, huwelijk, jubileum of reünie wordt op een van onze feestschepen, de Organza of Nirvana een onvergetelijke gebeurtenis, ongeacht de weersomstandigheden. Of u nu met een gezelschap bent van 30 of van 350 personen, voor spetterend feest op het water hebben wij alle ruimte. Op een schip als feestzaal kunnen uw gasten zowel binnen als buiten genieten van alle comfort, uw feestelijke programma en natuurlijk van de rivier en alle fraaie stadsgezichten langs de vaarroute. Een feestzaal huren op een vaste locatie? Waarom zou u als het veel afwisselender en mooier kan?

 

De mooiste feestlocatie huren voor een reünie van Deventer, Zutphen, Arnhem, Zwolle en Kampen

 

Stap met uw gezelschap aan boord van onze partyboot in Arnhem, Zutphen, Deventer, Zwolle, Kampen, of één van onze andere ligplaatsen en wij zorgen er vervolgens voor dat het u aan boord aan niets ontbreekt. Iedere party is uiteraard maatwerk, dus we horen graag hoe uw ideale reünie er uitziet. Een bijzondere lunch, een diner-dansant of een vaartocht onderbroken door een (sportief) uitstapje in een van de sfeervolle steden langs de vaarroute? Wij maken van iedere vaardag een unieke feestdag, úw feestdag.

 

Ook voor zakelijke feesten kunt u bij ons terecht

 

Wilt u graag met uw collega’s op pad, voor een jubileum, personeelsavond of een uitstapje met de personeelsvereniging? Kijk dan vooral ook bij onze zakelijke uitjes.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“We hebben het allemaal ontzettend naar ons zin gehad. De bediening en service was fantastisch en wij zullen uw rederij dan ook bij iedereen aanbevelen.”

Cor en Ineke van der Laan