Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Partyboot

Op zoek naar een fantastische feestzaal? Kies dan eens voor een varend schip als bijzondere feestlocatie! Uw feest, verjaardag, huwelijk, jubileum of reünie wordt op onze partyboot Organza of partyboot Nirvana een onvergetelijke gebeurtenis, ongeacht de weersomstandigheden. Of u nu met een gezelschap bent van 30 of van 350 personen, voor spetterend feest op het water hebben wij alle ruimte. Op een schip als feestlocatie kunnen uw gasten zowel binnen als buiten genieten van alle comfort, uw feestelijke programma en natuurlijk van de rivier en alle fraaie stadsgezichten langs de vaarroute. Een feestzaal huren op een vaste locatie? Waarom zou u als het veel afwisselender en mooier kan?

 

De mooiste feestlocatie van Arnhem, Zutphen, Deventer, Zwolle en Kampen

 

Stap met uw gezelschap aan boord van onze partyboot in Arnhem, Zutphen, Deventer, Zwolle, Kampen, of één van onze andere ligplaatsen en wij zorgen er vervolgens voor dat het u aan boord aan niets ontbreekt. Iedere party is uiteraard maatwerk, dus we horen graag hoe uw ideale feestdag (of feestavond) er uitziet. Een bijzondere lunch, een diner-dansant of een vaartocht onderbroken door een (sportief) uitstapje in een van de sfeervolle steden langs de vaarroute? Wij maken van iedere vaardag een unieke feestdag, úw feestdag.

 

Ook voor zakelijke feesten kunt u bij ons terecht

 

Wilt u graag met uw collega’s op pad, voor een jubileum, personeelsavond of een uitstapje met de personeelsvereniging? Kijk dan vooral ook bij onze zakelijke uitjes.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Wij hebben het ongelofelijk naar onze zin gehad! Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen van mijn collega’s. De bediening was perfect en het eten was heerlijk!”