Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Rederij Keur gaat verder als Rederij Celjo

Vanaf heden gaat Rederij Keur verder onder de naam Rederij Celjo. Vanaf 2005 werken beide rederijen al intensief samen en vanaf 2016 is Rederij Keur volledig onderdeel van Rederij Celjo. Het vertrouwde gezicht en onze service verandert niet. U boekt uw feesten en partijen, arrangementen, zakelijke vaartochten en dagtochten zoals u gewend bent, maar dan voortaan bij Rederij Celjo. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Feesten en partijen, arrangementen, zakelijke vaartochten en dagtochten

Het aanbod feesten en partijen, arrangementen, zakelijke vaartochten en dagtochten blijft vrijwel ongewijzigd. Wel kan het zijn dat enkele arrangementen (tijdelijk) niet worden aangeboden. Bekijk ons huidige aanbod voor feesten en partijen, arrangementen, zakelijke vaartochten en dagtochten. Natuurlijk kunt u ook samen met ons een vaartocht op maat samenstellen, geheel naar uw wens. Neem contact met ons op.

 

Onze vloot: Nirvana en Organza

Rederij Keur en Rederij Celjo varen sinds het aangaan van een samenwerkingsverband in 2005 al met dezelfde vloot, namelijk de Nirvana en Organza. Dus ook aan het comfort en de faciliteiten die u gewend bent van Rederij Keur verandert niets. De Nirvana is ons luxueuze partyschip waarop wij groepen van 60 tot 250 personen gastvrij kunnen onthalen. De Organza is ideaal wanneer u met een kleiner gezelschap (van 30 tot 90 personen) een cruise wilt maken over de Nederlandse rivieren of meren. Ontdek meer over onze schepen.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Ten eerste wil ik een ieder heel hartelijk bedanken voor de goede service aan boord stuurman, bediening en de kok. Ten tweede wil ik mijn compliment maken voor de goede gang van zaken.”

Bert Vosjan, Yarden Gilde b.v.