Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Onze schepen

Partyschip Organza

Ons Partyschip Organza kenmerkt zich door een intieme sfeer en een maximum aan comfort. De Organza is ideaal wanneer u met een kleiner gezelschap (van 30 tot 90 personen) een cruise wilt maken over de Nederlandse rivieren of meren. De Organza heeft twee salons: een Panorama-salon op het bovendek en de geriefelijke Hanze-salon op het benedendek, inclusief een luxe bar en een dansvloer. Het maakt de Organza bij uitstek geschikt voor (familie-)feesten, jubilea of een reünie.

 

U stapt met uw gezelschap aan boord in één van de vele mogelijke ligplaatsen. Wij zorgen ervoor dat het u aan boord aan niets ontbreekt. Een bijzondere lunch, een diner-dansant, een sportief uitstapje in een van de sfeervolle steden langs de vaarroute, wij maken van iedere vaardag een feestdag, uw feestdag.

 

 

Partyschip Nirvana

De Nirvana is ons luxueuze partyschip waarop wij groepen van 60 tot 250 personen gastvrij kunnen onthalen. Het moderne rivierschip is van alle gemakken voorzien en voor iedereen toegankelijk dankzij onder andere airconditioning, een invalidetoilet en een baby-kleedruimte.

 

Partyschip Nirvana wordt behalve voor besloten (familie-)feesten ook vaak ingezet voor zakelijke bijeenkomsten. Met een sfeervolle salon en een riant zonnedek is de Nirvana een stijlvolle varende locatie voor iedere gelegenheid. Vanaf het voorjaar 2016 beschikt ons schip de Nirvana over een invalidelift.  

 

“Wij hebben het ongelofelijk naar onze zin gehad! Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen van mijn collega’s. De bediening was perfect en het eten was heerlijk!”