Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Een dag om nooit meer te vergeten

Een cruise over de Nederlandse rivieren of meren betekent een dag om nooit meer te vergeten. Een tocht langs Hanzesteden als Kampen, Zwolle, Deventer, Zutphen of Doesburg biedt u een unieke kijk op de uiterwaarden en pittoreske steden en dorpen. U heeft ruime keuze aan opstapplaatsen en met vaarroutes over IJssel, Oude IJssel, Waal of Rijn kunt een rivierencruise uitstekend combineren met een dagje winkelen of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden langs de vaarroute.

 

Uw wensen staan centraal

Onze Partyschepen Organza en Nirvana varen het hele jaar door en voor iedere gelegenheid. Een trouwerij, reünie , verjaardag of themafeest, wij denken graag met u mee om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Wilt u live muziek aan boord, uw gasten verrassen met een traditioneel Grieks buffet, of tussentijdse activiteiten op de vaste wal? De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Als u tijdig uw wensen kenbaar maakt nemen wij u met plezier de organisatie uit handen.

“We hebben allemaal een fantastische middag en avond gehad. Het was voor ons een schitterend feest. Alles was prima voor elkaar. Onze dank daarvoor!”

Henny Hoorn