Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Een dag om nooit meer te vergeten

Een cruise over de Nederlandse rivieren of meren betekent een dag om nooit meer te vergeten. Een tocht langs Hanzesteden als Kampen, Zwolle, Deventer, Zutphen of Doesburg biedt u een unieke kijk op de uiterwaarden en pittoreske steden en dorpen. U heeft ruime keuze aan opstapplaatsen en met vaarroutes over IJssel, Oude IJssel, Waal of Rijn kunt een rivierencruise uitstekend combineren met een dagje winkelen of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden langs de vaarroute.

 

Uw wensen staan centraal

Onze Partyschepen Organza en Nirvana varen het hele jaar door en voor iedere gelegenheid. Een trouwerij, reünie , verjaardag of themafeest, wij denken graag met u mee om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Wilt u live muziek aan boord, uw gasten verrassen met een traditioneel Grieks buffet, of tussentijdse activiteiten op de vaste wal? De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Als u tijdig uw wensen kenbaar maakt nemen wij u met plezier de organisatie uit handen.

“Graag wil ik u namens het bestuur van de VGPP van de Provincie Gelderland en de gepensioneerden hartelijk danken voor de mooie dagtrip. Een ieder heeft genoten van de uitleg over het gebied van de kapitein tijdens de rondvaart. Al met al een prachtige goed verzorgde boottocht!”