Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Relatiedag Deventer

De sfeer aan boord van de Nirvana en de Organza is belangrijk voor het welslagen van uw personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst. Live muziek kan daarvoor zorgen, het gezelschap waarin u verkeert en natuurlijk de gerechten die onze keuken verlaten. Wij serveren gerechten uit de nationale en internationale keuken, helemaal naar wens, variërend van een koud buffet tot een compleet verzorgd meergangendiner.

 

Van personeelsfeest tot relatiedag

Onze rivierschepen zijn geschikt voor bijeenkomsten tot maar liefst 90 (de Organza) en 250 (de Nirvana) personen en mede daardoor bij uitstek geschikt om een relatiedag te organiseren, voor zowel grote als kleinere bedrijven. Een ontspannen vaartocht met uw gehele klantenbestand of uw meest loyale klanten over de Nederlandse rivieren kunt u naar wens combineren met een sportief of cultureel uitstapje in een van de vele aanlegplaatsen. Aan boord (en bij mooi weer natuurlijk op het dek) heeft u alle mogelijkheden om activiteiten te houden. Ideaal voor uw jaarlijkse bedrijfsfeest, of het vieren van een jubileum. Even geen idee voor een ontspannen en verrassende feestdag? Wij helpen u graag bij het samenstellen zodat ook uw relatiedag een afwisselend en enerverend evenement wordt.

 

Zowel de Nirvana als de Organza zijn zeer geschikt om ontspanning te combineren met een zakelijke activiteit als een presentatie, demonstratie of lezing. Laat ons tevoren weten hoe uw ideale vaartocht er uitziet en wij zorgen dat alle faciliteiten aan boord zijn om u, uw medewerkers of uw relaties een perfecte vaardag te bezorgen!

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Ten eerste wil ik een ieder heel hartelijk bedanken voor de goede service aan boord stuurman, bediening en de kok. Ten tweede wil ik mijn compliment maken voor de goede gang van zaken.”

Bert Vosjan, Yarden Gilde b.v.