Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Vergaderen op het Water

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Naar een vergaderruimte die de aanwezigen uitnodigt om met een frisse blik, actief mee te doen? Stap dan eens aan boord van de Organza of de Nirvana om te vergaderen op het water. Wij varen over ’s lands rivieren, terwijl u en uw medewerkers maximaal productief zijn. Even pauze? Na een bezoekje aan het buitendek gaat iedereen weer met hernieuwde energie aan de slag. Vanzelfsprekend zorgen wij voor alle faciliteiten en voor de nodige hapjes en verfrissingen.

 

U bepaalt zelf de op- en uitstapplaats, wij zorgen dat het u tijdens de vergadering aan niets ontbreekt. Dus of u nu een vergaderlocatie in Deventer zoekt, of een vergaderruimte in Zwolle, Kampen of Arnhem, aan boord bij Celjo bent u altijd op het juiste adres!

 

Onze partyschepen Organza en Nirvana bieden alles wat u bij een zakelijke bijeenkomst mag verwachten: een perfecte accommodatie voor bedrijfsuitstapjes, personeelsavonden, ontvangst van klanten en productpresentaties.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Wij hebben het ongelofelijk naar onze zin gehad! Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen van mijn collega’s. De bediening was perfect en het eten was heerlijk!”