Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Zakelijke evenementen op het water

De combinatie van een volledig verzorgd zakelijk evenement en de unieke ervaring van een afwisselende riviertocht maken uw zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje bij voorbaat tot een onderscheidende gebeurtenis. Ideaal voor voor afdelingsuitjes, personeelsuitstapjes, jubilea of andere feestelijke gelegenheden. Uw zakelijke relaties en/of uw eigen medewerkers zullen er met genoegen en met veel plezier op terugkijken.

Uw personeelsuitje of evenement aan boord van onze partyschepen wordt helemaal onvergetelijk als u zich laat verrassen door onze keukenbrigade. Wij serveren gerechten uit de nationale en internationale keuken, perfect passend bij iedere gelegenheid. Van eenvoudige hapjes en een borrel, tot koude en warme buffetten of complete diners. Heeft u bijzondere wensen? Live-muziek, bijzondere optredens, presentaties of een combinatie met activiteiten aan wal? Laat het ons weten en wij ondersteunen u bij de organisatie.

 

Vanzelfsprekend kunt u uw bedrijfsuitje starten en eindigen op al onze aanlegplaatsen in bijvoorbeeld Kampen, Zwolle, Deventer, Zutphen of Arnhem en kiezen voor één of meer tussenstops.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Graag wil ik u namens het bestuur van de VGPP van de Provincie Gelderland en de gepensioneerden hartelijk danken voor de mooie dagtrip. Een ieder heeft genoten van de uitleg over het gebied van de kapitein tijdens de rondvaart. Al met al een prachtige goed verzorgde boottocht!”