Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Vergaderlocatie Arnhem

U zoekt een vergaderruimte in Arnhem? Maak uw vergadering tot een bijzondere en inspirerende bijeenkomst door te vergaderen op het water! De combinatie van een volledig verzorgd evenement en de unieke ervaring van een afwisselende riviertocht maken uw zakelijke bijeenkomst bij voorbaat tot een onderscheidende gebeurtenis. Uw zakelijke relaties en/of uw eigen medewerkers zullen er met genoegen en met veel plezier op terugkijken.

 

De mooiste vergaderruimte van Arnhem

Uw vergadering begint op de loopplank aan de Rijnkade in Arnhem, waar onze schepen de Organza of de Nirvana al volledig als maatwerk-vergaderruimte voor u is ingericht. Laat ons tijdens het voorbereidingsgesprek weten wat uw plannen zijn en wij zorgen voor alle vergaderfaciliteiten die u nodig heeft.  Geluid, beeld, verschillende vergaderopstellingen, aan boord is vrijwel alles mogelijk. En terwijl u vergadert bereiden we in onze keuken natuurlijk de broodnodige onderbrekingen voor in de vorm van koffie- en theepauzes, een borrel (al dan niet alcoholisch), een lunchbuffet of zelfs een compleet diner naar wens. Allemaal zo efficiënt of uitgebreid als u wilt!

 

Vergaderruimtes vindt u overal, maar als u echt iets bijzonders wilt, dan is vergaderen op het water een mooie, sfeervolle optie. Een vergadering aan boord van de Organza of de Nirvana is zonder twijfel de meest afwisselende vergadering die u in Arnhem (en omgeving) kunt houden. Met alle comfort van een vergaderlocatie aan wal, maar dan wel met het inspirerende decor van het Nederlandse rivierenlandschap.

 

En natuurlijk kunt u een lange vergadering heerlijk onderbreken met een met een verfrissende wandeling  of een ontspannende activiteit in een van onze andere aanlegplaatsen. U heeft even nog enig geen idee? Wij denken graag met u mee en regelen uw vergaderdag als u wilt van begin tot eind. Succes gegarandeerd!

 

Bekijk een voorbeeldarrangement van een vergadering op het water

 

Bekijk onze schepen Organza en Nirvana 

 

P.S.: de kosten van een vergadering op het water zijn afhankelijk van uw wensen en van de aanleg- en afmeerplaats. Neem vrijblijvend contact op voor overleg en een offerte!

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“We hebben het allemaal ontzettend naar ons zin gehad. De bediening en service was fantastisch en wij zullen uw rederij dan ook bij iedereen aanbevelen.”

Cor en Ineke van der Laan