Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Vergaderruimte Deventer

U zoekt een vergaderruimte in Deventer? Maak uw vergadering tot een bijzondere en effectieve bijeenkomst door te kiezen voor een varende vergaderlocatie! De combinatie van een volledig verzorgd evenement en de unieke ervaring van een afwisselende riviertocht maken uw zakelijke bijeenkomst bij voorbaat tot een onderscheidende gebeurtenis. Uw zakelijke relaties en/of uw eigen medewerkers zullen er met genoegen en met veel plezier op terugkijken. Vanzelfsprekend is uw vergadering op het water uitstekend te combineren met een bezoek aan het historische centrum van Deventer, of een van de andere fraaie Hanzesteden aan de oever van de IJssel.

 

De mooiste vergaderruimte van Deventer

Uw vergadering begint aan de IJsselkade in Deventer, waar de Organza of de Nirvana al volledig voor uw vergadering is ingericht. Laat ons tijdens het voorbereidingsgesprek weten wat uw plannen zijn en wij zorgen voor alle vergaderfaciliteiten die u nodig heeft. En natuurlijk kunt u volop profiteren van alles wat onze professionele keuken te bieden heeft. Zo wordt zelfs een lange vergadering voor alle deelnemers een aangename bijeenkomst. Heeft u speciale wensen of wilt u uw vergaderdag meer afwisseling geven? We denken graag mee over de verdere invulling van uw programma, aan boord én aan wal.

 

Bekijk een voorbeeldarrangement van een vergadering op het water

 

Bekijk onze schepen Organza en Nirvana 

 

P.S.: de kosten van een vergadering op het water zijn afhankelijk van uw wensen en van de aanleg- en afmeerplaats. Neem vrijblijvend contact op voor overleg en een offerte!

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Graag wil ik u namens het bestuur van de VGPP van de Provincie Gelderland en de gepensioneerden hartelijk danken voor de mooie dagtrip. Een ieder heeft genoten van de uitleg over het gebied van de kapitein tijdens de rondvaart. Al met al een prachtige goed verzorgde boottocht!”