Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Vergaderarrangement Organza

Een geheel verzorgde vergadering aan boord van de “Organza” of de “Nirvana”.

 

9.30 uur

Aankomst van de gasten aan boord, waar zij welkom worden geheten door de bemanning.
De gasten worden ontvangen met koffie en diverse soorten Deventer koek.

 

10.00 uur

Aanvang vergadering, gedurende vergadering onbeperkt gebruik van tafelwater Sourcy blauw en rood.

 

13.30 uur

De kapitein van het schip zal het startsein geven voor vertrek, aansluitend hierop krijgen de gasten een lunchbuffet aangeboden, bestaande uit;

  • Kop soep, wordt aan tafel geserveerd
  • Gesorteerde luxe broodjes, puddingbroodjes, wit en bruinbrood, roggebrood, krentenwegge, diverse soorten vleeswaren, diverse soorten kaas, jam, kroket, roomboter, huzarensalade, Zweedse salade en fruit
  • Koffie/thee/melk naar wens
 

 

15.00 uur

Terugkomst en einde.

Het totale programma -zoals hierboven omschreven- en de vaartocht met de “Organza” vanuit Deventer kunnen wij voor een vast bedrag aanbieden. Uitgaande van 40 personen betekent dat een totaalbedrag van € 2.224,25. Voor extra gasten brengen wij per persoon € 35,70 in rekening.

 

Het totale programma -zoals hierboven omschreven- en de vaartocht met de “Nirvana” vanuit Deventer/Zwolle kunnen wij voor een vast bedrag aanbieden. Uitgaande van 60 personen betekent dat een totaalbedrag van € 3.165,75. Voor extra gasten brengen wij per persoon € 35,70 in rekening.

 

Uiteraard kunt u dit programma verder uitbreiden, waarover wij u graag nader informeren.

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“Graag wil ik u namens het bestuur van de VGPP van de Provincie Gelderland en de gepensioneerden hartelijk danken voor de mooie dagtrip. Een ieder heeft genoten van de uitleg over het gebied van de kapitein tijdens de rondvaart. Al met al een prachtige goed verzorgde boottocht!”