Rederij Celjo - logo Rederij Celjo - logo

Zwolle Vergaderruimte

U zoekt een vergaderruimte in Zwolle? Maak uw vergadering tot een bijzondere bijeenkomst door te vergaderen op het water! De combinatie van een volledig verzorgd evenement en de unieke ervaring van een afwisselende riviertocht maken uw zakelijke bijeenkomst bij voorbaat tot een onderscheidende gebeurtenis. Uw zakelijke relaties en/of uw eigen medewerkers zullen er met genoegen en met veel plezier op terugkijken. Vanzelfsprekend is een vergadering aan boord uitstekend te combineren met een bezoek aan het sfeervolle centrum van Zwolle, of een van de andere Hanzesteden aan de oever van de IJssel.

 

De mooiste vergaderruimte van Zwolle

Uw vergadering begint aan de kade in Zwolle, waar de Organza of de Nirvana al volledig op uw vergadering is voorbereid. Laat ons tijdens het voorbereidingsgesprek weten wat uw plannen zijn en wij zorgen voor alle vergaderfaciliteiten die u nodig heeft. We denken ook graag mee over de verdere invulling van uw programma, aan boord én aan de wal. Vergaderruimtes vindt u overal, maar als u echt iets bijzonders wilt, dan is vergaderen op het water een mooie, sfeervolle optie. Een vergadering aan boord van de Organza of de Nirvana is zonder twijfel de meest afwisselende vergadering die u in Zwolle kunt houden.

 

Bekijk een voorbeeldarrangement van een vergadering op het water

 

Bekijk onze schepen Organza en Nirvana

 

P.S.: de kosten van een vergadering op het water zijn afhankelijk van uw wensen en van de aanleg- en afmeerplaats. Neem vrijblijvend contact op voor overleg en een offerte!

 

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

“We hebben het allemaal ontzettend naar ons zin gehad. De bediening en service was fantastisch en wij zullen uw rederij dan ook bij iedereen aanbevelen.”

Cor en Ineke van der Laan